tiistaina, huhtikuuta 01, 2008

Maaliskuun kysymyksen: Millaista versiota käytät Linux-distrostasi? tuloksetKyselyn perusteella ylivoimaisesti suosituin vaihtoehto käytössä olevista Linuxeista on viimeisin vakaa julkaisu (72 % äänistä). Seuraavaksi eniten ääniä (20 %) sai versio, josta löytyy uusimmat paketit. Myös jonkin verran löytyi käyttäjiä, jotka eivät ole jaksaneet/halunneet päivittää Linuxiaan kohtuullisen pitkään aikaan. Eli siis käyttävät vanhaa vakaata julkaisua.

Kiitos taas kaikille kyselyyn vastanneille!

Huhtikuun kysymyksessä kysytään, että kuinka kauan olet käyttänyt Linuxia?

kommentit (2):

Anonyymi kirjoitti...

Voisiko kyselyssä käytettävien pylväiden ja fonttien värejä muuttaa? Vaaleanharmaa teksti erottuu nimittäin aivan surkeasti valkoiselta taustalta.

Linux-box kirjoitti...

Jeps toi ongelma on tiedossa, mutta jostain syystä noiden värien muuttaminen ei ole mahdollista Bloggerissa, tai ainakaan en ole löytänyt sellaista vaihtoehtoa mistään, eli jokainen kysely ladataan tohon sivulle iframe-elementtinä, joten värien muuttaminen tyylien avulla ei onnistu, koska noilla kyselyillä on omat tyylitiedostot, johon ei pääse käsiksi. Ja tottakai voin muuttaa noita värejä, jos joku saattuu tietämään, että miten sen voisi tehdä?