torstaina, marraskuuta 01, 2007

Lokakuun kysymyksen: Mitä sähköpostiohjelmaa käytät? tulokset



Tuloksesta nähdään, että suurin osa kyselyyn vastanneista käyttää sähköpostiohjelmanaan Mozilla Thunderbirdiä, yhteensä 44%. Myös Gnome-työpöydältä tuttu Evolution (12%) sai 7% enemmän ääniä, kuin "kilpailijansa" KMail (5%). Mielenkiintoisin tulos oli kuitenkin ehkä se, että joku muu vaihtoehto sai yllättävän paljon ääniä eli 14%. Olisikin mielenkiintoista tietää, että mitä sähköposti ohjelmia nämä 14% prosenttia käyttää? Toisaalta kyselyn vaihtoehdoista on saattanut unohtua joku paljon käytetty sähköpostiohjelma?

Kiitos taas kaikille vastanneille!

Marraskuun kysymyksessä jatketaan myös ohjelmilla, mutta ja nyt kysytään tekstieditoreista, joita etenkin Linux-käyttäjät käyttävät päivittäin. Joten osallistu myös marraskuun kysymykseen:
Mikä on suosikki tekstieditorisi?

kommentit (2):

Anonyymi kirjoitti...

Unohdit GMailin, olkoonkin ettei se varsinaisesti "sähköpostiohjelma" olekkaan, mutta monet (esim. allekirjoittanut) ovat silti siirtyneet noihin webmaileihin.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tullut itseasiassa edes mieleen noi webmailit, vaikka itsekin käytän sellaista päivittäin... :)

Eli toi selittääkin sitten varmaan suurimman osan noista Joku muu vastauksista. Tulihan sekin asia sitten selväksi, joten kiitos siitä!