torstaina, marraskuuta 01, 2007

Lokakuun kysymyksen: Mitä sähköpostiohjelmaa käytät? tuloksetTuloksesta nähdään, että suurin osa kyselyyn vastanneista käyttää sähköpostiohjelmanaan Mozilla Thunderbirdiä, yhteensä 44%. Myös Gnome-työpöydältä tuttu Evolution (12%) sai 7% enemmän ääniä, kuin "kilpailijansa" KMail (5%). Mielenkiintoisin tulos oli kuitenkin ehkä se, että joku muu vaihtoehto sai yllättävän paljon ääniä eli 14%. Olisikin mielenkiintoista tietää, että mitä sähköposti ohjelmia nämä 14% prosenttia käyttää? Toisaalta kyselyn vaihtoehdoista on saattanut unohtua joku paljon käytetty sähköpostiohjelma?

Kiitos taas kaikille vastanneille!

Marraskuun kysymyksessä jatketaan myös ohjelmilla, mutta ja nyt kysytään tekstieditoreista, joita etenkin Linux-käyttäjät käyttävät päivittäin. Joten osallistu myös marraskuun kysymykseen:
Mikä on suosikki tekstieditorisi?

kommentit (2):

Ninnnu kirjoitti...

Unohdit GMailin, olkoonkin ettei se varsinaisesti "sähköpostiohjelma" olekkaan, mutta monet (esim. allekirjoittanut) ovat silti siirtyneet noihin webmaileihin.

Linux-box kirjoitti...

Ei tullut itseasiassa edes mieleen noi webmailit, vaikka itsekin käytän sellaista päivittäin... :)

Eli toi selittääkin sitten varmaan suurimman osan noista Joku muu vastauksista. Tulihan sekin asia sitten selväksi, joten kiitos siitä!